Pașii necesari finalizării returului și condiții generale pentru retur.

1. Ne anunțați telefonic/WhatsApp: 0760563438 sau pe email: contact@piesetotal.ro de intenția de a începe procedura de retur.
2. Returul se va trimite pe adresa București, Sector 6, str. 9 Mai nr. 49, magazin piese auto PieseTotal.ro, telefon de contact 0760563438.
3. Costul transportului produselor de la client către SIMPLY CAR PARTS SRL revine în responsabilitatea clientului.


Condiții de respectat în cazul unui retur.

Chiar dacă o intuiești, iată prima și cea mai importantă regulă: produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. De bun simț, nu? Mai jos găsești alte condiții de bifat atunci când ai ceva de returnat.

1. Faci returul cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care ți-a fost livrat produsul.
2. Produsul trebuie să fie însoțit de accesoriile/cadourile cu care ți-a fost livrat.
3. Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
4. Nu acceptăm returul produselor asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
5. Dacă în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat, după verificarea pachetului de către curier, preluarea va fi refuzată.


Ce este taxa de aducere la conformitate.

Atunci când produsul pe care-l returnezi nu se încadrează în condițiile generale de retur, se plătește o taxă. Mai concret, când ți se vor restitui banii, vei primi o sumă mai mică decât ai dat tu când ai achitat comanda.

Nici nouă nu ne plac surprizele neplăcute. Vei fi informat în cazul în care trimiți un produs neconform și ți se va spune că ți se va opri o sumă de bani. Poți să nu fii de acord și atunci produsul se va întoarce la tine.

Pentru returnarea unui produs vă rugăm sa descărcați formularul de retur de mai jos si să urmați instrucțiunile.